joi, 24 octombrie 2013

OKazii.ro şi violarea secretului corespondeţei

Motto: La temelia existenţei umane, stă dorinţa de intimitate (Gary Chapman)

În acest articol vă aduceam în atenţie modul în care cei de la OKazii.ro nu respectă prezumţia de nevinovăţie a clienţilor. Între timp, mi-au mai şters 10 licitaţii pe acelaşi motiv: încălcarea drepturilor de autor. Dar nu despre asta vreau să vorbesc. Un alt lucru cel puţin la fel de grav, de care se fac vinovaţi cei de la OKazii, este violarea secretului corespondeţei. Să vă explic. În momentu' în care publici un anunţ pe saitul lor infect, ai 3 opţiuni: forum public, forum privat şi fără forum. Numai că, ce se întîmplă, chiar dacă alegi mesageria privată şi, teoretic, mesajele primite de la potenţialii cumpărători ar trebui să fie vizibile doar vînzătorului, cei de la OKazii îndrăznesc să acceseze respectivele mesaje. Le citesc şi chiar dau avertismente atunci cînd se transmit date de contact (lucru interzis de ei). În lăcomia lor de a fura cît mai mult, sunt gata să calce pe cadavre.

De curînd, nemernicii ăştia de la OKazii au dublat comisionu' perceput pentru produsele vîndute. Numai că, din fericire, vin tare din urmă Mercador şi Tocmai. Eu sper ca în 1-2 ani să dispară gunoaiele astea de la OKazii. Jeguri de oameni! Să vă duceţi dracului!!!

2 comentarii:

  1. Esti proasta de ragai, ceea ce ma face sa cred ca virginitatea ta e o minciuna. Schioapele, surdele si proastele scapa primele de problema asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim pentru ca folosesti serviciile Okazii.ro.
    Dupa cum spuneai si tu pe Okazii.ro nu este permisa publicarea datelor de contact in mesajele din forum, de aceea exista un sistem automat de verificare al acestora. In momentul in care un mesaj contine date de contact acesta este sters de catre sistem iar utilizatorul este avertizat.
    Daca ai nevoie de ajutor in activitatea pe care o desfasori in cadrul site-ului Okazii.ro ne poti suna la 0374652944 sau ne poti scrie la suport@okazii.ro.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: