duminică, 17 noiembrie 2013

Fetele pe care le-am plăcut în şcoala generală

Motto: Oamenii spun că timpu' trece, dar timpu' spune că oamenii sunt trecători

Am zis "fetele pe care le-am plăcut" şi nu "pe care le-am iubit" deoarece consider că la vîrsta respectivă nu ştiam ce e aia iubire.

Din clasa întîia pînă în a patra mi-a plăcut Spînoche Lavinia, care şi-a schimbat numele în Alexa Lavinia, după divorţul părinţilor. Blondă cu ochii albaştri. O fată finuţă cu o voce de înger. Ascultaţi melodia "There's a Paradise" a lui DJ Bobo. Cam aşa avea vocea. Îmi amintesc că mi-am ciupit toate colegele de bancă pînă m-a mutat învăţătoarea în bancă cu ea.
În clasa a cincea mi-a plăcut Geageac Mioara Cătălina. Şi ea mi-a fost colegă de bancă şi chiar mai îmi făcea temele uneori. O fată super. Am revăzut-o după mai mulţi ani într-un magazin şi m-am făcut că n-o mai cunosc. Urît din partea mea!
Din a şasea pînă în a opta mi-a plăcut Brînză Veronica. Singura care nu ţin minte să-mi fi fost colegă de bancă. Mă mai apăra cînd mă bătea colegu' Mechenici Ionuţ.

Fetele astea or fi şi căsătorite, or avea şi copii, cine ştie?! Nu aveau ele ochi pentru mine că eram prea fraier. Băieţii plăcuţi de fete erau Farapon Daniel şi Chilişoiu Marius. Păi să vi-i şi arăt pe fraieri.
Farapon Daniel:

Chilişoiu Marius:

V-aş fi arătat şi fetele, dar nu am găsit poze cu ele. Băieţi, am glumit cînd am zis că sunteţi fraieri. N-am nimic cu voi, dar sînt invidios că voi ştiaţi să agăţaţi iar eu nu. Vă salut!

LATER EDIT: Am găsit poză cu Veronica Brînză:

3 comentarii:

S-ar putea să-ţi placă şi: