vineri, 13 decembrie 2013

Bob Diana Manuela - Propunere indecentă

Motto: Onoarea este pur şi simplu moralitatea oamenilor superiori (H.L. Mencken)

Eram în primele mele zile pe forumu' lu' Măruţă. Am schimbat cîteva replici cu o fată care cred că avea nickname-ul ratzusk_didi (la fel ca ID-ul de mess). Nu sînt sigur, sunt 8 ani şi 4 luni de atunci. Anyway. După cîteva replici, mă întreabă fătuca asta de unde sînt. I-am zis că sînt din Constanţa. Mi-a răspuns că ea este în vizită la nişte unchi tot în Constanţa. Şi m-a întrebat în ce zonă stau. I-am zis că în Inel 2. Hopa! Şi ea era tot acolo. Oops! Şi mi-a propus imediat să ne vedem. Moment în care am luat decizia de a muta conversaţia de pe forum pe PM. Nu voiam să se simtă prost că o refuz în public.

Am întrebat-o ce vîrstă are. A zis că 16. Dacă nu chiar 15, nu reţin. I-am spus că e prea mică pentru mine. Ea a continuat să insiste să ne întîlnim. Eu i-am zis că protejez copiii... :))) Ceva de genu' ăsta. Nu am vrut sub nicio formă. Şi aici a venit o fază care m-a pus serios pe gînduri. "Domnişoara" Diana mi-a spus că crede că nu am ajuns la vîrsta mea mai mare ca a ei dacă nu-mi dau seama de ce vrea să ne vedem. Chiar aşa. De ce, oare? Bănuiala mea, ca să ne-o punem! Părea în călduri. Cred că voia p**a.

Surorile Bob au crescut fără un bărbat lîngă ele. Puşcăriaşu' de ta-su a locuit cu mama vitregă şi cu sora vitregă. Eu cred că de-asta ele şi-au cam luat lumea în cap. Şi Cristina avusese 5 iubiţi pînă la vîrsta de 17 ani. Dar ea măcar era virgină.
Poate trebuia să mă văd cu Didişor şi să i-o trag. Dar pe de altă parte mă gîndesc că cine ştie ce boli mai luam.

Didi, mai ştii cînd ai zis că eu niciodată nu mă voi compara cu Skip? Ei bine, nici tu cu Paulici, Carmy sau Kătuţa. Dacă erai fată cuminte, nu te mai pozai în lenjerie.

Neruşinato!

15 comentarii:

  1. Se cunoaste ca ai crescut fara un langa tine, ba. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fara un barbat*, na ca am belit-o

      :))))

      Ștergere
    2. Nu a avut cine să mă înveţe să batjocoresc tîrfe proaste.

      Ștergere
    3. Ce inseamna tarfa?

      Despre proasta, nu cred ca putea sa fie mai proasta ca tine.

      Si stai un pic, vrei sa spui ca ai avut odata ocazia sa-ti bagi cocoselu jegos la caldurica si ai pierdut-o ca un cacacios ce esti? Si acum strigi despre fete ca sunt curve?

      Ce panarama esti.

      Ștergere
  2. Deci am mai descoperit un motiv pentru care este atat de ratat Sylvericaca.

    A avut o copilarie nasoala, o mama grasa alcoolica autista si un tata absent sau care a murit de boli groaznice. Ei, cum putea sa se ridice din rahat Sylverica avand un astfel de bagaj genetic?

    N-a putut.

    Nu a avut un model barbatesc in familie, de-aia nu a aflat niciodata ce inseamna sa fii barbat. A ramas cu o minte de adolescent ciudos, cu acnee si isi inchipuie ca este smecher daca defaimeaza persoane care nu au nimic cu el si carora nu le pasa de el nici negru sub unghie.

    Un trist ciudos subdezvoltat, asta este Sylverica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu faci acelaşi lucru?

      Ștergere
    2. Exprima-te, baiete, exprima-te, de-aia ti-a dat ma-ta deste, ca tac-tu nu era prin preajma. Ce fac?

      Ștergere
    3. "A ramas cu o minte de adolescent ciudos, cu acnee si isi inchipuie ca este smecher daca defaimeaza persoane care nu au nimic cu el si carora nu le pasa de el nici negru sub unghie.

      Un trist ciudos subdezvoltat" - Aici te încadrezi perfect. ;)

      Ștergere
    4. Esti cam incet.
      Dar sa zicem ca te-ai prins oarecum. Da, vreau sa-ti arat cum e din postura de batjocorit. Deci cum e, iti place?

      Cu cateva (toate) amendamente (stii ce-s alea, nu, geniule?):
      - io nu-s adolescent si nu am minte de adolescent
      - nu am pagini pe net pe care "incerc" sa-mi bat joc de altii; de exemplu, asta e pagina ta, plina de "vendette" stupide de doi lei
      - eu nu defaimez, este pagina ta, responsabilitatea ta; eu interpretez ce citesc si pun intrebari :))
      - sunt ok dezvoltat, mai ales intelectual, dupa cum se poate observa din acele interventii ale mele care nu sunt doar la caterinca
      - si asa mai departe.

      Ștergere
  3. Long story short.

    E foarte simplu sa razi de altii.

    E foarte simplu sa te ascunzi in spatele unei motivatii de genul "mvai, eu nu suport retarzii si de-aia ii atac". Pai uite, si tu pentru mine esti un retard cu spume, si judec asta din ce citesc pe-aici, si imi permit sa rad de tine. N-am vazut pe cineva atat de inapoiat de multa vreme. Dar nu ti-as face cunoscut numele cum faci tu cu altii/altele. Nu ti-as publica poze cu mutra. Stii de ce? Pentru ca am lucruri mai importante in viata si pentru ca nu ma bucura raul altuia. Da, merge o gluma din cand in cand, chiar dusa la extrem, o ironie, sau merge sa razi de unu' care insista sa fie prost pe banii tai sau pe timpul tau. Dar cand nu ai legatura cu omul, sa il urmaresti online si sa ii pui tot felul de etichete e doar slabiciune psihica si chiar obsesie.

    E greu sa te schimbi pe tine in bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Diferenţa între mine şi retarzi gen Tavi Florian este că eu nu mă atac. Ba chiar mă amuz cînd cineva mă "batjocoreşte". Asta îmi dovedeşte că sînt cineva.
    Înjură-mă şi pe forum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti nimeni.
      Si nu ma mai implora sa-ti intru pe forum, tristovane!
      Pur si simplu cand vad devianti incerc sa ii testez cat de dusi sunt. Tu nu prea vrei sa te "intorci". Nu-ti mai dau atentie.

      Ștergere
    2. Poţi să scrii ca anonim şi pe forum. Nu e necesară înregistrarea!

      Ștergere
  5. E faină fata, cel puțin în poze. Corp, țâțe... Nu cred că nu ți-ai făcut o labă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi dai seama că am lăbărit-o la greu. De-asta a şi făcut poza tîrfa. Ca să se masturbeze băieţii.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: