luni, 14 septembrie 2015

A crăpat WC Tudor. Yes!

Motto: Suma totală a nenorocirilor care încă nu ni s-au întîmplat, se numeşte fericire (Romulus Dianu)

Astăzi, în jurul orei 18:30, a trecut în nefiinţă preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor. Cunoscut şi ca WC Tudor. Tribunul, zis şi "Nebunul"... A murit în urma unui infarct, la vîrsta de 65 de ani.

Părerea mea foarte sinceră este că e bine că am scăpat de gunoiu' ăsta. Era un mare promotor al creştinismului. Mult rău a făcut derbedeu' ăsta. Îmi amintesc că în una dintre multele sale poezii inutile îşi permitea să se adreseze ateilor cu apelativul "oh, voi, atei nebuni". Cum a îndrăznit sifiliticu' dracului? Urmaş demn al lui Petre Ţuţea. Eh, uite că ateul Iliescu trăieşte mai mult ca creştinul Vadim! Sîc!

Îmi amintesc cînd jegu' ăsta îi îndemna pe români să boicoteze referendumul privind modificarea Constituţiei din 2003. A fost parlamentar şi europarlamentar...

Paranoicu' ăsta era un mare "iubitor" de oameni. Doar pe ţigani, unguri, evrei ş.a.m.d. nu-i avea la inimă. S-a porcăit cu cine a nimerit, cu cine a vrut şi cu cine nu a vrut. Un libidinos, mîncător mare de căcat. În sfîrşit, PRM-ul va avea un alt conducător.
Marea ruşine naţională este ca nimeni nu a încercat să-l omoare în ultimii 25 de ani. Îi doresc sejur plăcut alături de Hitler şi alţii ca el!

Medicamente... medicamente...

P.S.: Urmează Becali!
S-ar putea să-ţi placă şi: