duminică, 3 ianuarie 2016

_Dadi_ şi Serafim606, rataţii forumului SoftPedia

Motto: Ura fără dorinţă de răzbunare e ca o sămînţă căzută pe piatră (Cesar Birotteau)

ATENŢIE: Următorul este un articol cu un puternic limbaj licenţios!

Dragi useri ai forumului SoftPedia care mai treceţi pe aici, în aşteptarea momentului festiv în care astă colivă cu stricnină va leza mortal creierul şi sistemul nervos al vrăjmaşilor mei, păstrez (în amintirea lor!), un moment de reculegere.

Dar voi să fiţi pe fază (adică să mai treceţi pe aici). Ca să nu rataţi spectacolul terminator de a-i vedea pe vrăjmaşii mei cum intră în convulsii letale. Cum, inclusiv pe patul de moarte, urlă, înjură, latră, rag, mugesc, huiduie, proferează mascări, cum se zgîrîie pe faţă, cum se dau cu capul de pereţi, cum fac incantaţii de magie neagră pentru a resuscita morţii din groapă. Vărsînd, din gurile lor duşmănoase, zeci de litri de urină, fecale, muci, bale, flegme putrede, sînge şi spermă împuţită. SÎNGE, SPERMĂ ÎMPUŢITĂ, FLEGME PUTREDE, FECALE, URINĂ, MUCI şi BALE ce au tot ingurcitat ei în nenumăratele lor orgiii colective!
Răstimp ce, din cauza dozei mortale de stricnină, toţi, laolaltă, se zvîrcolesc pe podea, pradă crizelor de DELIRIUM TREMENS. Cu muşchii tetanizaţi, cu maxilarul încleştat, cu plombele sărite, cu limba înghiţită, cu ochii daţi peste cap, cu venele tăiate, cu SPUME EPILEPTICE, cu rahat şi sînge la gură!

Deocamdată, doar poza moşului împuţit de _Dadi_ o am. Voi reveni cînd voi obţine şi poza celuilalt nefericit, Serafim606.

5 comentarii:

  1. oare de ce esti asa de suparata pe forum ?
    Forumul are 500 de membrii on line si tu ptobabil ca te-ai contrat cu 4-5.
    si nu pe probleme de Windows, antivirus si Hardware

    RăspundețiȘtergere
  2. Hopa....!!! Aflu ca ai legatura cu No_comment......!!!
    Ce surpriza.Neplacuta, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  3. vand calcalatar Celeroning Celeronus Celeron D 2, 80 GHz Extreme Edition

    RăspundețiȘtergere
  4. sau schimb cu dacia 1310 sau cu transformator

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: