vineri, 1 ianuarie 2016

Manoliţă Dan, Doldor Victor şi Necu Tamara o sug şi-n 2016!

Motto: Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte (Moise)

ATENŢIE: Următorul este un articol cu un puternic limbaj licenţios!

A fost odată un vis frumos. Şi acel vis se numea "Garsoniera lui Măruţă". Era un forum şi mult mai mult. Era o a doua familie. Dar, cum ştiţi şi voi, tot ce e frumos durează puţin. Trei nătărăi muişti s-au căcat în oala din care mîncam toţi. E vorba de Manoliţă Dan (Skipy), Doldor Victor (victord_21) şi Necu Tamara (Babutza). Mult rău au făcut. Skipy şi Babutza erau moderatori. Victor era admin.

Îmi amintesc cînd handicapatu' ăla de Skipy a inventat o regulă potrivit căreia orice topic care ajungea la 50 de pagini era şters şi refăcut. O regulă unică în lume! Îi era lene să dea pe "first unread post". Moldovean împuţit. Şi zicea că "Trenuleţul forumului" nu îl şterge. Dar l-a şters. Om fără cuvînt. Un jeg. Tot el a îndepărtat-o şi pe Ciurea Ana Maria de mine.

Babutza avea orgasme multiple cînd ştergea mesajele utilizatorilor. A făcut copil la 41 de ani. Aş vrea să îi bag o coadă de mătură în vagin, să se sature dracului. Şi fuma în timpu' sarcinii, baba retardată. Cum ţi-ai permis, fă cretino, să ridici rîtu' la Sylver Cheetah 53? Bagă la cap bine: Ori îţi ceri public scuze, ori pun poze cu tine pe blog. Ştii că am.

Tălîmbu' de Victor e cel care a dat drumu' la lături pe forum. I-a şters toate mesajele Cristinei Bob, i le-a şters pe ale lui Afrogeo, le-a şters pe ale mele şi cine mai ştie cîte. A distrus forumu', băga-mi-aş pula-n gura lui. Ai grijă să nu te întîlneşti cu mine, papiţoiule, că îţi fac felu'. Nu ştii de ce sînt capabil.

Continuaţi să sugeţi pula, că o faceţi bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să-ţi placă şi: