duminică, 25 iunie 2017

Numele mătuşii Cristinei Bob, din Constanţa - ÎN PREMIERĂ!

Motto: În ziua aceea am pus singurătatea în frapieră şi m-am îmbătat cu regrete (Cristian Lisandru)

M-am hotărît să fac public numele mătuşii Cristinei Bob, din Constanţa. Parcă zicea că stă în zona Pod - Butelii.
Cristina Bob este foarte apropiată de această mătuşă. Îi este ca o prietenă. Chiar i s-a confesat cînd era îndrăgostită de Daniel "Skipy" Manoliţă. Era foarte tristă, dar mătuşica a reuşit să-i ridice moralul.

Îmi amintesc cum, în decembrie 2005, Cristinuţa voia să vină de la Dej la Constanţa (700km) special pentru mine. Eu, timid (şi mai ales PROST) fiind, am dat-o-n glume... I-am zis că mi-e teamă să nu mă violeze. Auzi, ce retard! Ea a replicat că ne vom vedea într-un loc public. A subliniat că dacă eu nu doresc să ne vedem, Ea nu mai are pt. ce să vină. Deci mătuşica şi verişorul Mihai (de care e f. ataşată) cădeau într-un plan secundar. Doar eu contam. Nu. Fata a ţinut la mine. Sînt sigur de asta. E adevărat însă, ca la un frate, nu ca la un iubit. Dar de ţinut, a ţinut. Şi dacă nu recunoaşte, o să-i crească nasu' ca lu' Pinocchio.

Ca să nu o mai lungim, numele acestei mătuşici este... MIHAELA FOCŞA. Nu am poze cu ea, nu am găsit-o pe FaceBook, aşa că o să pun cu Miţă (verişorul).De precizat, însă, că pozele au ceva vechime...

9 comentarii:

 1. Tot n-ai trecut peste? Vorbesti serios? Eu cred ca faci misto

  RăspundețiȘtergere
 2. A.C. ti-a dat mesajul. Daca vrei sa mai vorbim, raspunde-mi aici.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mda, cred că ştiu cine eşti. Dar nu ştiu cu ce te-am deranjat.

   Ștergere
 3. Eu cred ca nu ai idee cine sunt. N-am zis nicio secunda ca m-ai deranjat, am zis doar ca mi-ar placea sa mai vorbim. De dragul vremurilor apuse. Noi chiar ne intelegeam tare bine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Posibil sa ai dreptate. Hai sa vorbim pe whatsapp.

  RăspundețiȘtergere