duminică, 4 februarie 2018

Botezul - Abuzul bisericii asupra oamenilor

Motto: Conştiinţa ne-a fost dată de zeii nemuritori spre a ne fi pe veci tovarăşă nedespărţită (Cicero)

Mă îngrozeşte modul abject în care Biserica Ortodoxă Română calcă în picioare libertatea de conştiinţă garantată de Constituţie.
Ce pula mea e cu ritualu' ăsta barbar în care bietu' copil e traumatizat prin introducerea repetată în cădelniţă? Nimeni nu vede? Nimeni nu se sesizează?

Aşa cum în alte culte creştine, precum luteranismul, botezu' se face la 18 ani, aşa ar putea proceda şi burtoşii din BOR. Să aleagă singur cine doreşte să se creştineze. Băi nenorociţilor, pînă cînd o să ne mai futeţi în gură cu pula voastră nespălată?

Art. 29 alin. (1) Constituţia României: Libertatea gîndirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrîns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

Ar trebui să ne adunăm mai mulţi cetăţeni raţionali şi să îi dăm în judecată.
Personal, intenţionez să îmi anulez botezul. Voi înainte o cerere în acest sens chiar la biserica unde a avut loc oroarea. Dar răul consider că este deja făcut.
Cînd mai doriţi să mă abuzaţi, anunţaţi-mă dinainte, să mă rujez măcar! Sictir!

9 comentarii:

  1. vindem buton cu sonerie accesoriu de la cuptor sau maşină de spălat. Se poate folosi şi la ferbător electric frigider aspirator sau alt aparat electrocasnic care poate fi modificat pre a deveni inteligent

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu tre sa mergi la biserica, poti singur in fata oglinzii cu uscatorul de par, dupa ce iesi din dus, eu asa am facut. Are exact aceeasi putere ca botezul initial, capabil deci sa il anuleze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ionuţ, dar vezi, sunt unii idioţi care susţin că, odată botezat, nu mai ai permisiunea de a te declara ateu.

      Ștergere
  3. Câtă distracţie e la constanţa vara si nu numai şi ăsta stă legat în coteţ ca un câine în faţa pc-ului.

    Nici nu ştie dacă e vară sau iarnă.

    Il aăreciezi pe Andrei Gheorge acum după moarte?
    Află că el nu te aprecia deloc, şi dacă te-ar fi aflat te-ar fi injurat siropos cu pasiune maximă


    Nu mai răspundeţi unui bolnav ce se crede dumnezeu sau geniul total deşi are deficienţe grave. Poate fi şi delicvent.

    Spune că are mii de useri pe blog când de fapt sunt 1-2 şi atât care-l înjură încontinuu că imbecilul d ela ceva certuri din forum a ajuns să facă aici articole insulatoare şi denigratoare la dresa lor.

    In 10 ani a strâns 1000 de comentarii, adică 100 pe an, adică 12 pe lună adică unul la 4 zile şi ăla e al lui, păi câte comentarii are softpedia forum in 10 ani?? Nici nu se compară.

    Forumul de aici e pustiu, sunt mesaje de 7-10 ani, nu a scris nimeni nimic de cel puţin 4 ani. E ca un fel de faliment

    OTV e inchis de 6 ani, băi care forum OTV esti nebun??

    la aproape 40 de ani îl spală mă-sa şi-l hrăneşte ca pe un sugar, e un blestem pt femeia aia să ţină aşa ceva la uşă, dar săraca s-a resemnat. Asta e, ce să facă? să-l omoare??

    Ăi transmit femeii multă tărie să reziste cu el şi să pună bâţul sau nuiaua pe el să-l poată îndrepta puţin sau să-l dea de la uşă că şi găina nu îşi creşte puii până moare. Puii devin independenţi după un timp, ăla e si scopul vieţii, devin la rândul lor găini mature

    Asta nu iese din casă decât însoţit precum un pet, n-are voie singur că nu mai ştie drumul înapoi. Are certificat de înmatriculare cu dungă roşie şi gratuităţi de la mazăre la RATC şi CFR.

    Ionuţ, plecă repede şi lasă-l dacă vrei să nu ajungă poza ta pe aici peste câteva luni alături de cele mai urâte înjurături. Citeşte blogul şi vezi ce au păţit toţi cunocuţii lui, nu degeaba e înjurat de toată lumea.

    E o regulă, un om bolnav pshihic face rău de invidie că nu-i lafel ca ceilalţi. Poate doar Sorin Ovidiu Vântu nu e în aşa categorie, e o excepţie.

    Sylver dan e bolnav 100%, defect 100%, rebut 100%. Păcat de părinţii lui care s-au procopsit cu aşa ceva, mai bine ţineau un câine sau o pisică, ambii fiind mai folositori mai inteligenţi mai ieftini şi mai puţin costisitori decât acest conglomerat defect.

    Şi animalele se hrănesc singure, vânează, caută, scormonesc. Plantele sunt autotrofe, fac fotosinteză.

    Ăsta e un leneş, ar trebui aplicată regula din "povestea spânzuratului".

    Or fi fost şi deficienţe de educaţie, dar şi când agregatul e rebut din cauza unor factori de mediu nefavorabili vieţii intrauterine sau concepţiei sau chiar naşterii e greu să mai repari ceva.

    El crede că rămâne moştenitor în casa părinţilor, dar apartamentul va acumula datorii şi îl vor scoate la licitaţie şi evacua in câţiva ani, el devenind apoi un boschetar nenorocit ce va sfârşi probabil muscat de câinele sau ucis de alţii.

    Lăsaţi-l naibii să crăpe de plictiseală şi labă, nu vă mai mâncaţi nervii cu el. La sfatri e mai refractar şi decât o cărămidă refractară folostă la constructia cuptoarelor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stau doar la pc. Ies din casă.
      L-am apreciat pe Andrei Gheorghe şi cît era în viaţă. Vezi cum mănînci căcat?
      În rest, nu am ce să răspunzi. Eu sînt un prinţişor iar tu baţi cîmpii din invidie.

      Ștergere
  4. Dar el nu te-a apreciat.

    Unde ieşi din casetă?? te duc ai tăi în lesă la pescuit??

    Zici că bat câmpii?? Păi atunci hai să ze bat pe tine. Dăm cu bâtaaa!! Două bâtaaaaa!! E mai bine??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai deschide gura că ţi se scurge sperma...
      Eşti o babă ordinară cu spume la gură.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: