joi, 24 noiembrie 2016

3 O'Clock merită să cîştige "X Factor" VI

Motto: După tăcere, lucrul care se apropie cel mai mult de exprimarea inexprimabilului este muzica (Aldous Huxley)

Niciodată un grup nu a cîştigat "X Factor" România. Ei bine, eu cred că anu' acesta, are cine, fraţilor, are cine. Şi mă refer aici la trio-ul 3 O'Clock. Nu sunt vulgare, au şarm, inspiraţie, carismă. Se armonizează foarte fain.

Cel puţin, pe zona grupurilor, chiar nu au concurenţă. Diferenţa e foarte mare. Însă e dovedit că românii nu prea votează grupuri. Nu ştiu de ce. Eu am început în anii '90 cu Ace of Base şi 2 Unlimited.

O să urmăresc show-ul cu interes mai departe. Mi se pare mai interesant decît "Vocea României".

3 comentarii:

  1. Omule, cred că în echipa grupurilor prima șansă o are pițiponcul de Oscar. A apărut și el la TV de câteva ori, iar acum o arde mai ceva ca Eminem în „8 Mile”, Goddammit! :))
    Preferatul meu este Raul, băiatul ăla tătar din echipa Deliei. El chiar pare cel mai bun concurent din sezonul ăsta. Sigur, ca voce ar mai fi și moldoveanul Roșca, din echipa lui Brenciu, dar parcă nu transmite îndeajuns de mult. De-asta cred că n-o să câștige el. Cât despre grupuri, 3 O'Clock sunt și preferatele mele. Sper să n-am dreptate, iar trupa lui Oscar să fie eliminată de public. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te salut cu stimă, Marius!
    Să ştii că turcu' e şi preferatu' lu' maică-mea. Cîntă frumos, indeed. Are şanse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai fraierii care pun botul pierd vremea cu emisiuni jalnice produse/regizate in Romania.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: