marți, 26 septembrie 2017

_Dadi_ şi Serafim606, rataţii forumului SoftPedia (Episodul 2)

Motto: Întîrzierea în răzbunare îţi aduce o şi mai puternică lovitură (John Ford)

ATENŢIE: Următorul este un articol cu un puternic limbaj licenţios!

Ha ha ha. Revin cu un nou episod al serialului "SoftPedia - Forumul muiştilor". De data asta, cu poze. Ha ha ha.
Mai întîi, să vă prezint autoturismele şobolanilor ăstora.
Maşina lui _Dadi_:Priviţi ce maşină de cerşetor are şi el se dă mare realizat. Da' de unde, viermele nu munceşte, a zis că trăieşte din chirii. Stă toată ziua şi face labă pe xhamster.com.

Nu am reuşit să fac rost de poze cu Serafim606, precum speram, dar am găsit o poză şi cu maşina lui. Ia uitaţi aici:Jesus, ce maşină de cocalar! Se vede că a luat la muie toată viaţa lui nefericită. Japiţă, bagă bine la cap: cînd sugi pula, bagă prezervativ. Să nu luăm boli de la matale. Scîrbă ce eşti.

Şi acum, să îi mai vedem făţău' lu' _Dadi_. Pregătiţi-vă ligheanele... se lasă cu vomă!

       

Ce meclă de poponar are agariciu'.
Păi mă cîrnaţilor, păi mă cercopitecilor, cum să nu vă iau eu familiile-n pulă dacă nu mai scap de voi? Sunteţi ca rîia, futu-vă-n gură de jeguri. Mirosiţi a spermă de la 50 de metri. Spermă împuţită. Sunteţi făcuţi din labă aruncată în pizdă. Numai voi postaţi acolo la cafenea, nu mai am loc de voi. Primate neevoluate ce sunteţi. Vă aliniez şi oameni de "zăpadă" vă fac. (că tot vine iarna) Prin "zăpadă" se înţelege "spermă", evident. Fac menţiunea pentru voi doi că ştiu că sunteţi retarzi. Vă bag pula prin cur şi v-o scot prin gură. Să vă feriţi de mine cînd mă vedeţi. Arză-v-ar focu' de netrebnici. Împuşcaţi-vă dracu', să scape lumea de doi aurolaci. Beţivani rataţi.

M-a mai enervat şi RealThing. Cred că vrea pula şi nu ştie cum s-o ceară. O fi timid, micuţu'. Vrei să sugi, puişor? Să dea nenea muie la băiat? Am eu grijă şi de tine, stai liniştit. Băşinoşii iubitori de fecale nu scapă nepedepsiţi.

MUIE SOFTPEDIA!!!

15 comentarii:

 1. Ce distrus troglodit esti, sa-ti moara neamu'.

  Ce cauti, boule, pe softpedia, daca e forumul muistilor? Ceri ajutor in stanga si dreapta, cersesti si pizda virgina (de parca s-ar murdari vreuna cu tine), esti umil ca un catelus, ca sa nu fii banat, si aici injuri ca o scolarita cu down.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe SoftPedia intru strict pentru diverse probleme. Nu caut să-mi fac prieteni. Prea multe gunoaie împuţite acolo.

   Ștergere
  2. Da, si de ce nu-ti rezolvi singur problemele, ratatule inteligent care esti? Daca e forumul muistilor, esti si tu muist, simplu. Si las' ca cauti tu multe, din scaunu' tau cu rotile (vezi sa nu te reversi sa nu provoci vreun cutremur), chestia e ca nu te baga nimeni in seama. De-aia si faci spume pe pagina asta de rahat.

   Ștergere
  3. Mare prostanac esti.
   Nu dai tu muie in viata asta.
   Ehhhh, ce sa-i faci... poate in urmatoarea...

   Ștergere
 2. frate galben, si grasomegic, pe cand un blogu mai matur?

  RăspundețiȘtergere
 3. Du-te băăă, că aiea nu e maşina.
  E maşina de tăieţei.

  RăspundețiȘtergere
 4. Băăăi eşti nebun, ăla şi-a făcut selfie lângă weceu, să moară gibilan, nu mai pune poze cu gaozari, ălălalt lângă sigla de la bmw, altul cu babe dinalea vechi.

  RăspundețiȘtergere
 5. dar tu totuşi eşti utât dacă nici pe viorela n-ai călătrit-o

  RăspundețiȘtergere
 6. orice, si e posibil sa ti-o traga, daca nu a facut-o deja
  E hoooţ!!!!
  Il batem??

  RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: