vineri, 17 august 2018

Mesaj pentru Bizi

Am să redau integral mesajul unuia dintre utilizatorii forumului SERIALENET.RO:

Studii scoala profesională de zidar sau şofer si apoi liceul la seral sau noptar, a mers de 2 ori la liceu si a luat apoi o diplomă xeroxată. S-a rugat de profesori să-l treacă. că nici nu dusese la cursuri, nici nu ştia nimic. Nici numele nu şi-l scria corect. "Bac" nu are. Visează mai degrabă la iaht.
De unde să fie, din rromânia, ţara unde au descălecat neamurile proaste din toate colţurile lumii şi s-au reprodus cu specia intermediară între maimuţă şi om adică cu ţiganii, patria lor si a hoţilor. Păcat că sunt compatibili genomul omului cu cel al rromului, dacă tot sunt compatibile omul si tiganul puteau să facă Dumnezeu să fie compatibili şi cu maimuţa sau orice mamifer sau alt animal. De exemplu cu ursul, vaca porcul şarpele şi chiar melcul sau alte moluşte sau cu celenterate.
Să vezi ce creatură ar fi ieşit din împerecherea unui ţigan cu un cal, sau cu o şopârlă.
Cati ani are? între 23 si 40, inainte de 20 nu pierde timpul aici, după 40 are ciroză şi gastrită, probleme cu coloana, hipertensiune arterială, chiar şi un inceput de paralizie, hardiscopatie deci numai aici nu ar mai scrie. Poate chiar encefalită spongiformă bovină deoarece fiind o specie mai aproape de bovine e posibil virusul să facă mutaţii şi să se instaleze şi la dânsul. Spongiform inseamnă că creierul se termină fiind consumat de virus şi bacteriile ulterioare din suprainfecţia creeată ce nu mai răspunde la nici un antibiotic cunoscut acum. Si deci in această "spongiere" a creierului apar lacune, adică goluri, gândirea devine mai puţină şi apare nebunia.
pula că ea e organul cel mai important e de dimensiuni medii cum a şi spus şi nu rezistă decât 1 minut la primul "număr", dupaia 13 minute la al doilea (cu ghinion) şi apoi cade mort, dacă mai forţează mai duce o cifră din cea a zecilor de minute care-l omoară mai tare. Aproape că scuipă sânge şi cică coaiele ar deveni foarte sensibile. satisfactie tot ioc, iar femeia mimează că ce să facă, n-o să-i zică du-te dracu de nasol că nici orgasm n-am avut, şi mai bine puneam dildoul la treabă. dacă ar face greşeală să spună asta nema bani şi după o vreme la "buhăială" e mai greu de găsit ceva pulă, nu de alta, că disperaţi sunt destui, dar nu toţi sunt sortiţi să se şi reproducă. Se pot reproduce cu fata lui Dadi eventual. Apoi face şi gripă, mai ceva decât motorul fără ungere.
Cu ce se ocupă? cu nimic, înşeală pe unul şi pe altul, doar a şi recunoscut, e la modă la şatră.

2-3 vorbe rupte in engleză de pe la filme şi le repetă arătând că e "intelectoal", că dă fapt e din naţia rromulană, cea de sclavi care cerşeşte pe unde apucă şi fură orice şi care e cea mai alungată din eoropa dă vest, că dincolo in fosta URSS Stalin i-a ucis pe toţi făcând curat în specie.

Cum spuneam pula e cel mai important organ, unii gândesc cu dânsa, chiar şi mănâncă cu dânsa (la masă) sau şi din farforie, alţii o mestecă crezând că e o gumă de şters sida. Deaia o şi numesc al doilea cap, evident primul este doar ptr dat în fură cu el sau să nu intre muştele în gât. Alţii duc apoi greu ei când fac piatră şi blocaj renal, eu le spun că au noroc că nu sunt ca câinele sau leul, ptr că aceste animale drăgălaşe au un os în pulă, un os circular care o face invariabila la o dilatare a canalului şi astfel piatra se indeasă acolo şi face bum. Poţi face astfel pipi în corp direct, spărgându-se vezicul, vezicul lui peşthe, bine că nu se sparte vreun articul, face inundaţiune, te umplii de pipi, poate că e şi cald, îţi ajunge pipi în corp până şi în interiorul mânuţelor tatuate şi gâtului un lucru fain dacă era posibil şi la aceste specii noi de vietăţi apărute pe forumurile noastre autohtone.

Cum o avut denisa manelista, se aduna apă murdară in corp cu metaboliţi, excreţii, toxicităţi, pipi ioc nu prea mai potea să facă, şi venea dofttoru cu seringă dinaia de 500 mililitros si făcea gaoră de scotea lichidul. Lichidul, ce vină să aibă dacă e incompresibil decât 1% volum la vreo 200 000 atmosfere presiune. Dupaiea din nou şi tot aşa. A sfârşit vomându-şi sângele, astfel masa corporală scăzând drastic, cu vreo 50% aproape cat bitcoinul in doar 5 luni.

Măi, eu v-aş tăia pula şi v-aş pune sare, adică clorură de sodiu, să ziceţi mersi că nu vă bag mercur în cafea sau în mâncarea de la masă. Că atonci v-ati chinui grav pe la medici, cu dezintoxicarea, ba să ziceţi bogdaproste că nu vă pun cianură de sodiu în shawarma care este foarte toxică, este cel mai toxic compus cunoscut, provoacă moarteaaaaa in mai putin de 10 minute la un microgram per 10 kg carne de corp (nu porc).

Din fericire, am şi oameni care mă susţin. Nu toţi au futut oi, capre şi vaci la viaţa lor. (sau chiar găini, funcţie de dimensiunile puţei)

2 comentarii:

  1. Vai, trist e sa fii inadaptat social. Si virgin. Si fara loc de munca. Si sa te spele ma-ta la cur. Si sa iti dai aere de intelectual desi esti vai de mortii tai. Foarte trist Sylverica, foarte trist. Sa ai 3x de ani si sa nu fii capabil sa faci NIMIC...

    Imi pare rau si pentru ai tai, care au crescut o leguma in locul unui barbat adevarat. Dar si-o merita.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: