miercuri, 15 august 2018

Muie diaspora!

Motto: Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de făcut (Oscar Wilde)

S-au terminat protestele şi au revenit la mine pe blog jegurile astea de căpşunari şi salahori.
Ce pula mea vor gunoaiele astea din diaspora? Cu ce drept să decidă cine să ne conducă? Să voteze acolo la ei... unde "muncesc" (a se citi "sug pula la italieni şi spanioli").
Guvernul actual este ales de majoritate. Iar regula nr. 1 a democraţiei spune că minoritatea se supune majorităţii. Eu i-am votat. M-am apucat în cabina de vot să lecturez toate numele, de la toate partidele. Şi am constatat că nu am altă opţiune. Am votat şi PNL, altădată. Am votat şi PP-DD. Dar vreau să mi se respecte votul. Ce pula mea vor boschetarii ăştia? Păi să vină iar minerii, să facă ordine. Eu aşa zic. Că nu se mai poate.

Se oftică doi căcaţi în ploaie de la mine de pe blog (Bizi şi Anonim) că eu sînt prinţişor iar ei salahori şi căpşunari. Îi şterg la cur pe spanioli şi pe italieni. Le schimbă chiloţii cu căcat, pipi şi spermă (ăia care încă au spermă). Îi mai şi miros, pe blat. Îhîm. Şi le place.

Voi l-aţi pus preşedinte pe dictachioru' de Băse. Nu-mi place Iohannis, dar măcar are prestanţă. Are faţă de preşedinte. Nu ne mai e ruşine ca pe vremea chiorului găozar. Vrem să ne alegem noi conducerea. Cei care locuim în ţară. Numai noi ştim ce şi cum. Diaspora să ne sugă de pulă, după blocuri suntem noi care vă futem în gură!

Cine e deştept, se descurcă şi în ţară. Cine e prost şi-i place să ia la muie, se duce printre străini. Şi acolo, stau "capră".
Cum era ăla care-şi pusese număr la maşină "muie PSD". Păi cum vine asta? Să vadă şi copiii şi cine o mai fi "muie PSD". Nu e permis aşa ceva. În nicio ţară civilizată. Aici nu e sat fără cîini. "Ciocu' mic la voi, că noi suntem la putere!".
Marş la supt pula prin Spania, Italia, Germania. Vindeţi-vă viaţa în continuare. Eu prefer să mi-o TRĂIESC. Am timp să iau la muie şi pe lumea cealaltă.

Emigranţii tre' să ştie, cît de MICI ei pot să fie!

8 comentarii:

  1. Bai zdreanto.

    Tu nu esti "printisor", tu esti o leguma. Cu ce drept votezi tu pentru altii care au job-uri si platesc la stat taxe? Esti vai de mortii tai, nu stii sa faci nimic decat sa razi pe forumuri de persoane cu dizabilitati si de alti virgini tristi, asa ca tine. Nu asta inseamna sa iti traiesti viata.

    Si ca sa-ti satisfac curiozitatea, nu fac parte din diaspora. Studiez la telecomunicatii, la Politehnica. De unde, dupa ce termin, sunt practic ca si angajat in domeniu. Tu ce ai? Un masterat la o facultate neacreditata, recunoscuta pentru fraude cu diplome. Cacatul in ploaie esti tu, dobitocule.

    Asa ca muie tie, gunoiule. Si muie PSD. Si muie Dragnea. Si muie Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce "domeniu"?
      Şi mai uşor cu muia, că nu ai tu atîta să ne dai la toţi.

      Ștergere
  2. BLOOOOOOOGGGGGG
    Vai, tu!
    Asta e groapa de gunoi a Constantei, unul din cele mai jeguri orase din Rromania, nu blog in plm :))))


    "Îi şterg la cur pe spanioli şi pe italieni." Sterge-i, MuieCheetah, cu talent, antreneaza-te.

    Asa cum ma-ta te-a sters la cur 35 de ani, ce crezi, nu-ti vine si tie randu'??

    Pe degeaba vrei paine mucegaita si acoperis deasupra capului? Nuuuu, tre' sa prestezi cand imbatranesc ologii tai de parinti.

    Se intoarce roata si va trebui "printisorul" sa schimbe pampersi, sa-i spele, sa gateasca, sa alerge dupa medicamente.

    Sper sa-ti traiasca cat mai mult parintii :bleah:


    Viata de viata!!!!!!!! Sa te sperii si de o musculita, iar cand iti faci curaj sa iesi pe-afara si indraznesti sa ridici privirea spre un politist sau ambulantier sau jandarm sa te fugareasca aia ca pe un porc prost de pe care sar suncile :)))) SCUZATI-MA, NU AM VRUT!!!! Ce sclav. Ce viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu din ce sătuc uitat de lume mai eşti, smardoiule? Constanţa e cel mai frumos oraş. Nu o să mă mut niciodată.

      E adevărat că m-au fugărit ăia de la SMURD, dar cel puţin am avut bărbăţia şi coaiele de a le arăta degetul mijlociu.

      Ștergere
  3. N-ai avut niciun coi si nicio barbatie. Ai fugit impiedicandu-te ca un sclav prost si ti-ai cerut scuze cu lacrimi ca ai indraznit sa ridici carnacioru mijlociu.

    SO MUCH FAIL! Un FAILURE pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am cerut scuze ca să nu-mi iau bătaie. Şi tu ai fi făcut la fel. Ăia de la SMURD sunt bine făcuţi. Iar eu eram de unul singur.
      Eşti smardoi?

      Ștergere
    2. Esti las si aici faci pe smecherasu de doispe ani cu cosuri pe fruntisoara. Eu nu as fi facut la fel, pentru ca nu sunt dobitoc sa arat degete pe strada. Daca am ceva de zis, zic si nu ma dau inapoi.

      Da' macar asa ai invatat sa fii cuminte si cu capu' jos cand mergi pe strada :))

      Mai ai si tupeu uneori sa crezi ca esti barbat... never gonna happen.

      Ștergere
    3. Spune-mi cîte ceva despre tine. Cum ar fi, de unde eşti, cîţi ani ai, cu ce te ocupi, ce studii ai.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: