joi, 16 august 2018

Sylver Cheetah 53. Un nume. O legendă.

Motto: Inteligenţa este un judeţ obscur în imperiul omnipotent al prostiei (Valeriu Butulescu)

Dacă băgaţi pe Google "sylver cheetah 53", veţi vedea că activez sau am activat pe o grămadă de forumuri. Probabil sînt una dintre cele mai active persoane în acest sens.
Scriu pe forumuri din 2005. Primul a fost "Atac". Şi primul ban... tot acolo! :)) Dar, probabil, cel mai mult m-am ataşat de forumul lui Măruţă. Forum distrus de Skipy, Babutza şi Victor Doldor. (muie lor)

Mulţi mă cunoaşteţi dintr-un loc sau altul. Sînt şi eu o mini-vedetă. Mai ales, că nu prea am schimbat nick-ul.
Am ales acest nume încă de la primul forum şi îl folosesc şi în ziua de azi. Sylver a fost o formaţie muzicală din Belgia. "Cheetah" înseamnă "ghepard", în engleza americană. Este animalul meu preferat. Iar "53" este rezultatul unui test de inteligenţă. Am mai povestit asta într-un mesaj. Cînd am recrutat, printre multe alte teste, am susţinut şi unul denumit "nivel mental". Ni s-a spus că oamenii normali obţin între 36 şi 48 de puncte. Eu am scos cel mai mult. 53. Şi mă întrebau specialiştii de acolo cu ce mă ocup, că ar trebui să mă pasioneze matematica... că sînt foarte inteligent. Deci a fost o chestie cît se poate de oficială, nu un test dat pe vreun sait obscur. Ei bine, da. Sînt un geniu. Nu e o laudă, ci pura realitate irefutabilă.

Acest blog are deja aproape 2000 de comentarii. E mai mult decît pe unele forumuri. Chiar dacă mai sînt şi înjurat, eu nu mă supăr. Înţeleg că unii oameni au complex de inferioritate în faţa unei legende.

6 comentarii:

  1. Mda, niste corecturi.

    Comentariile sunt din partea unor plictisiti care vin o data sau de doua ori pe an sa vada daca ai murit. Sau daca, doamne fereste, ti-a venit putina minte la cap. Poti numara pe degetele de la o mana "mesajele de sustinere" sau cacaturi de genul. Dar stii si tu asta.

    Esti cunoscut!!!! ca un ghimpe care se baga in cur. Si ca nebun sau trol (in cel mai bun caz). Vine vorba "cunoscut", pentru ca nu da nimeni doi bani pe tine. Fa-ti blogurile sau forumurile cu plata si pa-pa, ramai chiar singur cuc! Daca anunti vreodata ca ai nevoie de X, de un transplant de organ (creier, de exemplu) sau de o suma de bani, nu te va ajuta absolut nimeni si probabil vor citi anuntul tau cu mult dupa ce crapi.

    Lumea e in continua miscare si oamenii trec prin etape. Una e sa se prosteasca prin adolescenta, sa rada chiar si cu inadaptati din fundu Romaniei, alta e cand ciudatul fara prieteni reali si fara activitati constructive incearca sa continue cu aceleasi debilitati din copilarie si sa mai smulga atentie sau rasete cu ghiolbanisme pe care ceilalti le-au depasit demult. Tu ai ramas cu mintea de la 15-16 ani si nu poti face fata la ce inseamna sa fii om. Esti inchis ca-ntr-o colivie si traiesti de pe o zi pe alta.

    Esti, pur si simplu, ca un accident la care lumea ezita intre a se uita de curiozitate si a intoarce privirea dezgustata, oripilata.

    Atata tot.

    Iar daca te bazezi pe un test dat acum nspe ani, al carui rezultat (cine stie cum obtinut) te-a gadilat la orgoliu ca esti mai destept ca tanti Floarea de la tine de pe scara, esti dus de tot. Chiar daca esti cel mai inteligent din familia ta, din blocul tau, naibii, sa zicem din intreg cartierul tau din Constanta, acest magnific oras plin de inteligenta, tu nu "arati" a baiat inteligent. Barbat am zis deja ca nu mai ai timp sa ajungi. Nu, pur si simplu nu dovedesti cu nimic ca ai avea ceva deosebit la nivelul inteligentei. Ai ceva deosebit la nivelul prostelii inutile, la irosit timpul, la bondoganit tampenii pe taste.

    Nu ai nimic, nu faci nimic, nu esti nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi bag pula daca putea s-o spuna cineva mai bine de-atat. Bravo!

      slobozcheetah53, baga bine la tartacuta ce a zis bajetu' asta. Daca pretinzi ca esti atat de destept precum aerele pe care ti le dai, dovedeste-o, nu arata exact opusul.

      Ștergere
    2. Şi reclama negativă, tot reclamă e.
      Nu mă deranjează comentariile răutăcioase ale inaptului de Bizi. Deja lumea ştie că e un retardat cu căcat în loc de creier. Probabil el a obţinut un scor mult sub cel al subsemnatului şi e doar invidios. Să-l ia dracu'. Îl fut în gură şi merg mai departe. Nu merită luat în seamă un ramolit care nu are ani de viaţă cîţi am eu de şcoală.
      MUIE BIZI! Mori, dă-te dracu' de prost.

      Ștergere
    3. Care "lumea"? Tu pricepi ca singurii care-ti viziteaza barlogu' te iau la pula si se caca imprastiat pe tine? "Lumea" s-a prins de mult ca esti un inapt care debiteaza numa' idiotenii din dejtele alea cleioase de la atata sloboz. Esti capabil sa pricepi ca ne doare in pula de ce scor ai obtinut tu la nu stiu ce test? Atat timp cat dai dovada de un cretinism sever, e IRELEVANT.

      MUIE SLOBOZCHEETAH53! Mori, da-te dracu' de prost.

      Ștergere
  2. mori du-te dracu de prost cu Lily sora ta la care o lingi in pizda

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: