luni, 6 august 2018

Tavi Florian ("Clăpăugul") suferă de tulburare bipolară!

Motto: Pe nebun să-l respecţi; el poartă mereu o grenadă pe umeri (Valeriu Butulescu)

Domnişorul Tavi Florian suferă, de mai mulţi ani, de tulburare bipolară. Adică e nebun de legat. Şi chiar a fost internat de mai multe ori dar boala este incurabilă. Din păcate, el îşi agresează propria mamă, cu toate că aceasta îl întreţine (el fiind o legumă). Uneori, refuză să-şi ia tratamentul. Nu înţelege că e spre binele lui. Este fff nebun.

Ai 38 de ani, măi nene. Trezeşte-te. O să ajungi ca în filmul ăla "virgin la 40 de ani". Sau măcar, fă un gest de bărbăţie şi aruncă-te de la fereastră. Toată lumea ar fi mai fericită. Tu te arunci de pe bloc, eu mă arunc de pe bloG. E bine aşa? Nebunul dracului.

Niciodată nu te-am văzut în poze cu prieteni. Eşti mereu singur. Ai avut vreodată o prietenă? Aş putea răspunde eu...
Ai trăit fix de pomană. Ţi-aş fute o flegmă-ntre ochi, dar nu meriţi efortul.

29 de comentarii:

  1. Ipocrizia asta...

    Tu ai avut vreodata o prietena? Nu uita ca si pe tine te spala ma-ta la cur, asa ca nu mai comenta de altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar eu nu mă port urît cu mama. Dimpotrivă.

      Ștergere
    2. Te cred, ca altfel te-ar da afara din casa ei si ai ramane sa locuiesti pe strazi, cersind cu poza lu' CB in mana.

      Ștergere
    3. Dar tu ai vreo proprietate pe numele tău? Cred că pînă şi puţulica o ai cu împrumut. Vai de capul tău. Get a life!

      Ștergere
  2. Domnişorul Daniel Kakacheetah suferă, de când există, de numeroase tulburări. În special psihice, fiind la terapie și sub tratament de mai multe ori, dar bolile lui sunt incurabile. Din păcate, el a hărțuit de-a lungul timpului diverse fete și băieți care au încercat să-i fie prieteni, doar pe internet desigur, pentru că doar pe internet poate deschide gura numitul Daniel Puțăbleagă (el fiind o legumă). Uneori, refuză să-şi ia tratamentul. Nu înţelege că e spre binele lui! Este fff nebun!

    - Ai 3X de ani, măi nene. Trezeşte-te. O să ajungi ca în filmul ăla "virgin la 40 de ani". Sau măcar, fă un gest de bărbăţie şi aruncă-te de la fereastră. Doar ai mai încercat să-ți iei viața, deși ai dat greș ca bou'. Toată lumea ar fi mai fericită. Nebunul dracului.

    - Niciodată nu te-am văzut în poze cu prieteni. Eşti mereu singur. Ai avut vreodată o prietenă? Ai trăit fix de pomană. Ţi-aş fute o flegmă-ntre ochi, dar nu meriţi efortul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că v-aţi adunat pe blogul meu. Să mă discreditaţi. Adunătură de tîmpiţi. Futu-vă-n gură.

      Sunteţi invidioşi că eu trăiesc ca un prinţişor în timp ce voi, vă sculaţi în fiecare dimineaţă la ora 6, mergeţi la muncă unde şefu' vă vîră pula-n gură oricînd are chef. Vă întoarceţi seara obosiţi atît fizic cît şi psihic. Mîncaţi. Puţin TV şi puţin net. Apoi fuguţa la culcare. Căci mîine e o nouă zi. O NOUĂ ZI DE MUNCĂ. De-aia aveţi şi DISFUNCŢIE ERECTILĂ.

      Ștergere
    2. Maaaaaamaaaaa, a dat nebunu search de cuvinte noi :))))))))

      Ștergere
    3. Nu, nu suntem invidiosi. Dimpotriva, suntem recunoscatori ca nu suntem niste legume si nu stam in carca parintilor la 40 de ani. Si ca nu suntem incapabili sa ne integram in societate. Si ca avem prieteni. Si ca nu suntem niste virgini tristi. Si ca nu avem tentative de suicid(de-aia ai vrut sa te sinucizi, de frumoasa ce-ti era viata?). Sa continui?

      Ștergere
    4. Ai citit cartea "Poor Little Rich Girl"? Scuze, ştiu, deja te ia durerea de cap la atîtea litere.

      Mă piş cu jet pe prietenii tăi. Şi îi fut în gură. Cine se aseamănă, se adună. Sigur sunt şi ei tot nişte jeguri.

      Şi ţi-am mai zis, dar văd că ai uitat: eu nu sînt ţigan! Doar ţiganii se adună în găşti şi grupuleţe. Eu nu am nevoie de prieteni. Sînt autosuficient.

      Ștergere
    5. Ce gandire de om primitiv ai. Auzi ca doar tiganii se aduna in grupuri. Plm, de fapt, daca nu iesi pe-afara, la viata reala, n-ai de unde sa stii. Asta e. Esti o cauza pierduta, din pacate. Sau din fericire.

      Vai de capu' tau de distrus.

      Ștergere
    6. Erwin Rommel a spus "Un om e un geniu, o masă de oameni e o mulţime de proşti".

      Cîţi prieteni avea Eminescu? Dar Einstein? Dar Da Vinci? And so on... and so on.
      Ideea e că oamenii inteligenţi sunt autosuficienţi. Tu n-ai de unde să ştii.

      P.S.: "Distrus" este cuvîntu' meu. Nu-l mai folosi.

      Ștergere
    7. Pai e cuvantu' tau, ca asta esti.

      Ștergere
  3. Nu mai hraniti cu atentie trolul leguma cu zero skilluri de viata si cretinism in faza avansata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că te repeţi, primată neevoluată ce eşti. O "hrănesc" pe mă-ta cu spermă, la o adică... Dacă vrei.

      Ștergere
  4. Domnişorul Daniel Kakacheetah suferă, de când există, de numeroase tulburări. În special psihice, fiind la terapie și sub tratament de mai multe ori, dar bolile lui sunt incurabile. Din păcate, el a hărțuit de-a lungul timpului diverse fete și băieți care au încercat să-i fie prieteni, doar pe internet desigur, pentru că doar pe internet poate deschide gura numitul Daniel Puțăbleagă (el fiind o legumă). Uneori, refuză să-şi ia tratamentul. Nu înţelege că e spre binele lui! Este fff nebun!

    - Ai 3X de ani, măi nene. Trezeşte-te. O să ajungi ca în filmul ăla "virgin la 40 de ani". Sau măcar, fă un gest de bărbăţie şi aruncă-te de la fereastră. Doar ai mai încercat să-ți iei viața, deși ai dat greș ca bou'. Toată lumea ar fi mai fericită. Nebunul dracului.

    - Niciodată nu te-am văzut în poze cu prieteni. Eşti mereu singur. Ai avut vreodată o prietenă? Ai trăit fix de pomană. Ţi-aş fute o flegmă-ntre ochi, dar nu meriţi efortul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai postat acelaşi lucru puţin mai sus. Gata? Nu mai ai "idei"? De fapt, n-ai avut niciodată. Tu fiind doar un limbric, o labă tristă.
      Să-ţi dau la muie.

      Ștergere
    2. Sunt ideile tale, blegule.

      Asta e ceea ce gandesti tu despre tine.

      Cu placere!

      Ștergere
    3. Te exciţi cînd debitezi bazaconii la mine pe blog? Ţi se scoală puţulica? Ar trebui să fii castrat. "Oamenii" ca tine, nu merită să se înmulţească.

      Ștergere
    4. Gandeste-te la tine daca o sa ai vreodata ocazia sa pui mana pe o pizda, abia apoi daca o sa poti sa ti-o scoli corespunzator, iar mult dup-aia daca o sa poti sa insamantezi pe vreuna si aia n-o sa-ti avorteze chistocurile, si dup-aia fa-ti griji daca ar trebui sau nu sa ma inmultesc eu, un oarecare, dar om normal, fara patalama de la "nebuni".

      Ștergere
    5. Aia fuge de tine mancand pamantul.

      Intelege ca n-ai aproape nicio sansa sa pacalesti pe vreuna sa te atinga sau sa iti stea alaturi. Asta e. Se mai intampla.

      Ștergere
    6. Dar ce am eu? Rîie?
      Nu sînt şi eu om?
      Nu ştii mare lucru despre mine. Dar îţi dai cu presupusul. Mare imbecil mai eşti.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că ţi-am şters mesajul. Era a 3-a oară cînd postai acelaşi căcat urît mirositor.

      Eu înţeleg că nu mai ai idei, că eşti un clovn fără personalitate, o scîrnăvie retardată, un agarici manelist infect. Ştiu. Eşti prost de puţi. Incapabil. Gloabă ordinară. Inapt.

      Te invit să scrii cînd ai ceva de spus. Nu abuza de bunăvoinţa mea, că îţi vîr pula în gură una-două. Nici n-o veri venind. Îi simţi, direct, gustul.

      Ștergere
  6. Interesant :)) cacatu' urat mirositor fusese postat de tine in susu' paginii. Greu la deal cu boii mici, impiedicati, grasi, urati la caracter si impotenti mental.

    Si iar faci treaba aia urata, te dai mai smecher decat esti. Adu-ti aminte cum fugeai gafaind. De bravii baieti de la Smurd, de fetele de la tine din clasa, de tiganii de pe strada ta. Adu-ti aminte si traieste mereu sentimentu' ala de umilire. Ala esti tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce mă judeci? Mi-ai supt pula şi nu ştiu eu?
      Cred că fiecare om se dă mai şmecher decît e. Fiind şi asta, tot o strategie de atac.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: