joi, 23 mai 2019

Otniela Sandu: O fată de nota 10

Motto: Frumuseţea naturii este egalată numai de frumuseţea sufletului (Victor Hugo)

Tocmai am vizionat semifinala reality show-ului "Ferma". Nu mă mai interesează cine cîştigă.
Fata care a ajuns cel mai departe în concurs este Otniela Sandu (zisă "Shakira"). Şi bandita ajunsă cel mai sus, tot ea este. Punînd la socoteală şi băieţii, nu doar fetele.

Pe Otniela o ştiu de la un alt reality-show produs de Pro TV. Mă refer la "Supravieţuitorul". Şi acolo a ajuns cel mai departe, dintre fete. Deci nu e accident, nu e coincidenţă. Această fată este foarte tare. Îmi amintesc cînd (la "Supravieţuitoru"), li s-a oferit şansa concurenţilor să comanda 1, 2 sau 3 meniuri super tari. În condiţiile în care ei mureau de foame. Asta ar fi însemnat 1, 2 sau 3 voturi pe care şi le dădeau singuri. Otniela a fost singura (sau printre puţinii) care nu şi-au luat nimic.

Am trecut de vîrsta la care mă îndrăgosteam de persoane de la TV, dar dacă mă mai aflam în situaţia respectivă, Otniela ar fi fost aleasa.
Nu doar că este foarte frumoasă, fizic, dar şi la interior, este la fel. Are o puritate, inocenţă, gingăşie aparte. Chiar e o fată super.

Îmi amintesc cum se învîrtea, de mînă cu Pastramă, ca nişte copii. Ceilalţi rîdeau. Pentru că ceilalţi au fost corupţi de societate. Sfîrşind ca fiind nişte mizerii.
Toţi erau împotriva ei. De ce? Invidie şi putreziciune spirituală...

4 comentarii:

  1. k14 e de fapt prietenul fetei lui Nea Potrăzitul şi doreşte să fie şi el potrăzit mai repede decât e durata normală dă funcţionare a corpului, adică potrăzit premator, că deaia tot insistă aicea cu comentariile în mod neregulamentar.

    Ăla nesemnat şi nesemnalizat care mai trece pe aici ilegal este amantul fetei portezitului, cei doi sunt într-un conflict din cauza acelei femei şi ei se iau dă tine că eu ţi-am recomandat să te dai şi tu la ea. Eu zic că fata e aia e suficient de ok pentru toţi şi e şi cominte şşi are un lindic frumos. Nu mai venera pe aia blondă de la ce emisiune că nu se uită ea la tine şi nici la ăia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am dat "add as a friend" pe FaceBook. Sînt curios dacă mă acceptă.

      Ștergere
  2. Cui i-ai dat add? fetei lu nea potrezitas?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu. Aia e o HANDICAPATĂ retardată.
      I-am dat frumuseţei ăsteia de fete, Otniela.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: