luni, 11 mai 2020

E groasă: Proprietarul FileList, riscă închisoarea!

Motto: Nu cel ce judecă are dreptate, ci cel care simte că în sufletul lui i s-a făcut dreptate (Viorel Muha)

Voi vedeți ce scrie aici?


Parchetul De Pe Lîngă Înalta Curte. Înalta Curte de Casație și Justiție este cea mai înaltă instanță din stat.
Ce mai scrie acolo? Păi "domeniul face obiectul unei cauze penale". Deci e vorba de penal, nu civil. Omulețul riscă să stea ani grei, după gratii.
Personal, ca jurist, i-aș fi putut ajuta. Doar că NU merită!

Tot "războiul" dintre persoana mea și staff-ul lor nemernic, a pornit de la nemulțumirea mea, bine întemeiată, față de interzicerea materialelor XviD. Dar nu am înjurat sau ceva de genu'. Am fost ușor agresiv, dar nu meritam ban.
Cum nu meritau mulți alții, care și-au luat "disable" de la proști.

Cel mai și cel mai mult, mă enervau cînd o dădeau pe aia cu "privilegiul" (prezența pe tracker este un privilegiu, nu un drept). Asta e ca și cum un traficant de droguri ți-ar spune că e un privilegiu să cumperi "iarbă" de la el.
Eram sigur că o să vi se înfunde, pîn' la urmă. Că prea ați fost nesimțiți. Mînca-mi-ați pula.

https://geekchronicles.ro/filelist-ro-este-offline-datorita-unui-ordin-judecatoresc/

11 comentarii:

  1. Salut Sylver !

    Din nou, vii si dezinformezi, in cel mai grosolan mod posibil, asta pe langa faptul ca esti ramas in urma, cu publicarea informatiei respective. Acea instiintare , ce apare acum, cand accesezi FileList.ro, e din data de 29 aprilie 2020.

    Despre ce omulet vorbesti? Despre omuletii mici si negrii, care se plimba pe circumvolutiunile aplatizate, ale creierului d-tale, probabil. Habar nu ai despre ce vorbesti.

    Nu mai evidentia macar, ca esti jurist, ca ajungi sa faci si profesia de rahat.

    Nu stiu de ce razboi vorbesti, dar am o arhiva intreaga cu mizeriile improscate pe forum. Si idiotenile de genul ca ti s-au stricat 2 hdd-uri ca ai stat la seed si sa ti le plateasca staff-ul. Sa nu mai vb de injurii. De injurat ai injurat ca ultimul om, atat pe Forum, cat si prin PM-uri cat si la tickete. Sa nu mai zic de simulacrul tau de blog.

    Asta, cu "datul cu <>", e pe orice tracker. Face parte din reguli/disclaimer. Nu au inventat-o ei. Si pana la urma cam asa si e. Nu ti-a convenit ca ai economisit sute, mii, poate zeci de mii de euro, probabil vroiai sa dai banii aia, sa platesti materialele luate pe nimica. Dar da, problema a fost ca ti s-au ars 2 hdd-uri...

    De infundat nu i s-a infundat nimanui. Probabil doar tie. Iar, de la atata "infundare", regurgitezi totul. Si improsti cu mizerie si minciuna.

    "Trazneste-ma Doamne, ca-s prost ! " Vorba populara

    Ganduri bune ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi. Matale întîi să înveți să scrii. Și pe urmă să vii să faci pe deșteptul. Nu păcălești pe nimeni.

      Da. Am zis să mi se plătească cele 2 hard-uri. Nu văd nimic greșit în asta. Dar nu am înjurat ca "ultimul om", cum spui tu, eufemistic.
      Zici că ai arhive. Arhivele lu' Pește. Dă-mi să văd o singură injurie, din partea mea.

      Oricum, tu ești un TURNĂTOR, în ochii mei. Tu m-ai dat de gol cînd mi-am făcut user-ul UltraDD. Acum, doar descarc. Nu scriu pe forum, nu comentez la torrente. Îmi este frică. Futu-vă-n gură. VOUĂ SĂ VĂ FIE FRICĂ. Vă calc în picioare!

      Gînduri rele! :)

      Ștergere
  2. Continui sa fii penibil, si nu e ok. Crede-ma , cu atat mai putin tu, "nu păcălești pe nimeni." Nici macar pe tine, nu reusesti sa te mai pacalesti, doar sa te amagesti in minciuna si neputinta.

    Totusi, ma bucur ca macar imi recunosti meritele si vezi ca vin "să fac pe deșteptul", in acceptiunea d-tale. E preferabil, cred eu, decat sa arat cu fiecare postare/"articol", cat de prost sunt, cum fac altii.

    Arhivele sunt in print screen-uri si au fost si in log. Nu am sa iti arat absolut nimic.

    Habar nu am avut de contul/conturile tale dupa sylvercheetah53, de pe care ai postat toate mizeriile. Nu am stat sa te urmaresc, cat am fost in staff si cu atat mai putin acum. De cativa ani, ma bucur de "pensie" si ma rezum doar la a descarca, si desigur si la a tine la upload. Fara frica sa imi ard vreun hdd.

    Ma bucur ca si tie, "Neinfricatule Futezator" de Labe Triste (cum te stiu unii apropiati de pe cvasianonimele forumuri ale tale), ti s-a facut FRICĂ. Poate ti se va face si RUSINE. Si apoi SCARBA, fata de ceea ce reprezinti. Si apoi vei disparea in neant, ca rahatul in ceata. Ca oricum esti irecuperabil ;)

    P.S. "Vreau sa-ti dau speranta da n-am..." C. S. Ion, "Lumina de la capatul tunului"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU MERIȚI SĂ ÎȚI RĂSPUND!
      Ai aruncat mănușa prea jos în nămol. Iar eu, refuz să mă cobor atît de mult.
      Totuși. Sînt un băiat cu școală. Multă. 21 de ani.
      Faptul că mă faci "neînfricat futezător de labe triste" arată doar nivelul tău, care nu trece de picioru' broaștei. Brotăcel! Alo?! Ești pe frecvența asta, sau poate ești făcut din labă de cimpanzeu.
      Să știi de la mine: Ești o mizerie!

      Ștergere
  3. SI CU TOATE ASTEA AI FACUT-O ! AI RASPUNS !!!

    Ura !!! sau Ura !?

    Ia-o cum vrei, Neinfricatule, ti-am scris odata cine te-a facut asa, dar nu ai inteles.
    Ei... bun, hai acuma sa iti spun parerea mea, nu a altora. Neinfricat nu esti, din contra, esti un las ce se ascunde in spatele tastaturii, futezator, nici atat, din spusele tale, pe ilustrul tau blog, labar esti la greu, cum tot tu te-ai "autodenuntat" si cu toate ca nu vrei sa recunosti, esti un monument al tristetii si al singuratatii.

    Te felicit si te apreciez pt. anii de studiu si scoala pe care o ai. Poate intr-o buna zi, cei 21 de ani de scoala ii vei pune si in practica si vei arata ca esti capabil si de ceva constructiv si frumos. Pana atunci, cu toate ca te vezi deasupra, mea, cel putin, te scalzi in acelasi namol si idem la fel si traiesti. Ca mine. Un om cu 2 clase. Asta ti-am scris si mai demult, cate clase am, ma mir ca ai uitat, o tu Neinfricatule!

    P.S. " Să știi de la mine: Ești o mizerie! C. Jung... pardon Sylver

    Ganduri bune;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine m-a făcut "neînfricat futezător de labe triste"? Pe cine dracu' ai mai citat?
      Dacă ești bărbat și nu vierme, spune pînă la capăt.

      Ștergere
    2. Sa iti spun altfel, si sa iti raspund, cred doar ca citesti comentariile printre randuri si pierzi anumite parti, de multe ori si esenta. Deoarece nu sunt ca altii si nu imi place sa ma autocitez sau sa citez din anonimi ( ;) ), te indemn sa (re)citesti ce am publicat la 15:49 (ce am scris mai sus, 15:49 e ora, nu un capitol si verset din oarece carte, sa nu cumva sa crezi altceva).

      Ma mir ca nu iti cunosti membrii si nu stii cine a postat, o tu Neinfricat "owner" de Forum (-uri) ma rog cine a conceput sintagma si a spus-o si a transmis-o apoi mai departe (ca nu sunt rau, iti dau un indiciu "onanisti" ).

      "Hai sictir, derbedeule ! " C.V. Tudor

      Ganduri bune ;)

      Ștergere
    3. Nu mă interesează ce zic onaniștii. Nu e relevant pentru mine.
      Eu nu fac labă zilnic. Fac cam la 3-4 zile una. Dar tu?

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. utjf joc fi kg gdhh ok gri pot fi ii

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: