joi, 4 martie 2021

Războiul cu FileList, continuă!

Motto: Eu sînt pedeapsa lui dumnezeu pentru voi. Dacă nu aţi fi comis păcate mari, dumnezeu nu ar fi trimis o asemenea pedeapsă asupra voastră (Ginghis Han)

I-am reclamat la FaceBook.
Iată răspunsul primit:
Am analizat FileList.io și am găsit în acest grup conținut care nu respectă Standardele comunității noastre. Am șters elementele respective de conținut (de exemplu: fotografii, postări), nu întregul grup. Te rugăm să ne anunți dacă vezi orice altceva care te îngrijorează. Dacă dorești să analizăm un anumit element de conținut dintr-un grup, asigură-te că raportezi conținutul (de exemplu, o fotografie), nu grupul în întregime. Dorim ca Facebook să rămână un mediu sigur și primitor pentru toată lumea.

Nu mă las pînă nu le dau fatalitatea!

5 comentarii:

  1. Mama ce razboi, ai reclamat un grup de facebook care nici macar nu e vreunul oficial sau ceva. =))) Vai de mortii tai de prost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-mi sugi toată pula!
      Sau și mai bine. Să le sugi pulele ălora de la FileList. Dacă tot îi iubești atît.
      Și eu îi iubesc... Îi iubesc ÎN GURĂ!!!

      Ștergere
    2. Vezi sa nu-ti explodeze vreo vena, razboinicule. Faci naibii AVC si mori ca o vita proasta si inutila ce esti.

      Ștergere
    3. Stai liniștit, că de ar fi să dau "în primire", mă întorc și te bîntui pînă te sinucizi dracu.

      Ștergere
  2. Salut Sylverescus !

    Eu zic sa stai linistit, ca isi dau ei singuri fatalitate, prin ce fac in ultima vreme, cu precadere. La premiere cel putin, Scenefz ii cam taie in ultima vreme, fiind in concurenta directa. Ca mai nou urca materiale romanesti, e un mare rahat.

    Pe langa asta, isi dau singuri cu stangul in dreptul. Se vede ca fondatorul, "God", nu se mai ocupa de site. Poi cum mama ma-sii sa promovezi intr-un timp foarte scurt, 2 ratati in functii de administrator, respectiv moderator?! Care pe langa faptul ca nu stiu regulile site-ului, pe care le infiereaza cu atata prozelitism bovin, habar nu au de limba romana. De exemplu, boul, care pe vremea aia era intern i-a editat unuia comentariul, pe motiv ca respectivul nu a respectat o regula a thread-ului. Respectivul, ii explica, ii da definitia cuvantului din Dex, evident, avea dreptate. Boul o tine pe a lui... La o saptamana-doua, drept rasplata, e promovat la moderator. Vai si amar! Pe mine ma amuza, la propriu, cum se autosaboteaza in ultima vreme. Crede-ma, e haos la varf, ca in rest, ce sa mai vorbim.

    Ei functioneaza mai nou avand ca motto, versurile lui Margineanu: "Hai sa ne cacam in ploaie,/Vantul sa ne sufle-n cur,/Iarba sa ne scarpine la coaie,/Hai sa ne cacam in drum!"

    Sa le fie de bine! Hihihihihihi !

    Cu stima si mandrie patriotica,
    al vostru,

    MilF reci

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: